Museu Balear de Ciencies
Ets a: Inici > Serveis
Fes-te soci Enllaços Localització i contacte Secció Micològica
Museu Serveis Exposicions Col·leccions Activitats Investigació Publicacions Educació ambiental Notícies
El MBCN és una institució amb vocació de prestar un servei a la comunitat. Tot i la limitació en recursos humans i econòmics el Museu ha fet un esforç per prestar gratuïtament, o quasi gratuïtament, determinats serveis al públic o a les institucions oficials que li ho demanen.

Entre aquests serveis s’hi troben els següents:
Identificació biològica i geològica
Biblioteca
Lloguer de sales
Tenda
Servei d’identificació biològica i geològica tancar [x]
El museu s’encarrega d’identificar espècimens animals, vegetals, fúngics, fòssils i minerals que li facin arribar persones o institucions. El servei és gratuït. En cas que el museu no disposi d’un assessor o col•laborador propi que pugui realitzar la identificació s’encarrega de fer arribar l’espècimen a un especialista. En la majoria dels casos el consultant rep un informe per escrit en un termini raonable de temps.
Biblioteca tancar [x]
Els fons bibliogràfics són accessibles a investigadors i públic general però es requereix cita prèvia ja que no existeix servei bibliotecari. Es poden sol•licitar fotocòpies a preu de cost excepte dels fons antics i especials la qual cosa haurà de precisar una autorització específica de la direcció.
Lloguer de sales tancar [x]
El museu consta de vàries sales equipades, les quals es lloguen per a la realització de diferents esdeveniments com reunions, sessions científiques, cursos de formació etc., sempre i quan no s’interfereixi en el funcionament ordinari de la institució.
Tenda tancar [x]
El museu compta amb una petita tenda a on es poden trobar llibres i objectes relacionats amb les ciències naturals i els temes de les exposicions.

Els socis del museu tindran un 10% de descompte en la majoria dels articles que es venen a la tenda
Inici
Serveis
Exposicions
Plànol guia
Exposicions
Col·leccions
Guillem Colom
Juan Bauzá
William Waldren
General
Activitats
Programades
Realitzades
Investigació
Línies obertes
Articles científics
Publicacions
Publicacions periòdiques
Altres publicacions
Articles científics
Educació
Programa educatiu
Formulari d´inscripcions
Notícies
Fes-te soci
Enllaços
Localització i contacte
© Museu Balear de Ciències Naturals Ctra. Palma - Port de Sóller, Km. 30 07100 Sóller Illes Balears Espanya Telèfon: 971 634064 - Fax: 971 638249
Aquesta web ha rebut el patrocini del Consell de Mallorca