Skip to content Skip to footer

Serveis

Visita guiada

Vine a conèixer a fons el Museu de Ciències Naturals de la mà dels treballadors del centre.   

Museu Balear de Ciències Naturals
Tel: 971 634 064
E-mail: educacio@museucienciesnaturals.org
Horari: de 9h a 14h

Servei d'identificació biològica i geològica

Vols identificar espècimens animals, vegetals, fongs, fòssils, minerals o altres?

El Museo ofrece este servicio. En el caso que la entidad no cuente con un asesor o colaborador propio que pueda realizar la identificación de las muestras, se enviará el material a un especialista. En la mayoría de los casos el servicio es gratuito y el interesado recibe un informe donde se expone la información solicitada.

Tenda

Es compta amb una petita tenda a on es poden trobar llibres i objectes relacionats amb les ciències naturals i els temes de les exposicions.
Els socis de l’Associació MBCN tenen un 10% de descompte en la majoria dels articles que es venen a la tenda.

Lloguer d'espais

El museu consta de vàries sales equipades, les quals es lloguen per a la realització de diferents esdeveniments com reunions, sessions científiques, cursos de formació i altres, sempre que no interfereixi en el funcionament ordinari de la institució. També compta amb un ample espai exterior per a la realització de diferents esdeveniments.  

Biblioteca

Els fons bibliogràfics són accessibles a investigadors i públic general. Es requereix cita prèvia i es poden sol·licitar fotocòpies a preu de cost excepte dels fons antics i especials la qual cosa haurà de precisar una autorització específica de la direcció del Museu.